De goede doelen site

Voor de 33e keer verschijnt de NEDERLANDSE NOTARISAGENDA

Eind dit jaar verschijnt alweer de 33e editie van de Nederlandse Notarisagenda. De Nederlandse Notarisagenda 2020 zal eind 2019 verschijnen en wordt gratis in controlled circulation  persoonsgericht naar- en op de leestafel van Notariskantoren en erfgoedadvocaten, ziekenhuizen, maatschappelijk werkers binnen woon-zorgcentra en andere betrokken organisaties en geïnteresseerde privépersonen verzonden

Veel mensen besluiten een stichting of instelling te begunstigen in de vorm van een gift, erfenis, legaat of notariële schenking. Gelukkig biedt de fiscale wetgeving in Nederland voldoende ruimte om schenkingen zoveel mogelijk ten goede te laten komen aan een doel. Of het nu om een gift, legaat of een erfenis gaat. Het is dus voor u belangrijk om onder de aandacht te komen van de notarissen in Nederland. Goede relaties, alsmede de stichtingen en bedrijven die in de vorige edities adverteerden, stellen wij graag in de gelegenheid om in de Nederlandse Notarisagenda 2020 te adverteren en daarbij alvast een gunstige plaats te reserveren. Wellicht voor u dé gelegenheid om de belangrijke groep notarissen gericht te benaderen.


De Nederlandse Notarisagenda bevat naast een handig calendarium voor de dagelijkse praktijk een informatief en praktisch naslaggedeelte waaronder een lijst van instellingen, stichtingen, corporaties en verenigingen. Nu ook voor bedrijven en privépersonen die kleine of grote schenkingen willen doen. Het succes van de Nederlandse Notarisagenda blijkt tevens uit de enthousiaste reacties die wij ieder jaar weer ontvangen.

De uitgeverij achter De Nederlandse Notarisagenda en Notaris Online
Louwers Uitgeversorganisatie BV is een innovatieve, professionele uitgeverij van vakinformatie. Gespecialiseerd in het uitgeven van vakbladen, special interestmagazines, jaarboeken en agenda’s in print en vakmatige portaal- en websites op het internet. Al meer dan twintig jaar is het bedrijf een vertrouwd gezicht en een accurate partner voor veel bedrijven in het ‘business to business segment’ in Nederland en België. De kernactiviteit en doelstelling van Louwers Uitgeversorganisatie is om communicatief en kwalitatief hoogwaardige vakinformatie te leveren. Wij geven meer dan 30 titels uit voor professionals in het bedrijfsleven, de zorg en de overheid.

  Stuur ons een bericht

  adres

  Schatbeurderlaan 6
  6002 ED Weert

  contact

  +31 495 450095
  info@louwersmediagroep.nl

  Volg ons